Älykkäät puiset verhoustuotteet

Haptic wooden surfaces.

Case - Julkaistu 1.2.2016

Haptic tuo suomalaisen puulla sisustamisen ja teknologiaosaamisen yhteen uudella ratkaisullaan, jossa puusta valmistetut elementit heräävät henkiin kosketuksen avulla.

Haptic on Taito Unitedin ja Karell Designin yhdessä kehittämä innovatiivinen sisustusratkaisu, jossa suomalainen teknologiaosaaminen on yhdistetty laadukkaisiin kotimaisiin puumateriaaleihin. Innovaatio mahdollistaa kotimaisen puun käytön osana edistyksellisiä sisustusratkaisuja, jolloin mm. tulevaisuuden älykotien pintamateriaaleina voidaan käyttää kotimaisia, uusiutuvia luonnonvaroja.

Kosketuksen voimalla

Kosketus saa pinnat puhumaan, soittamaan musiikkia, säätämään valoja, lähettämään viestejä tai ohjaamaan mitä vain palveluja niihin haluaa kytkeä. Innovaation ensimmäisessä mallissa kosketusteknologia on yhdistetty laadukkaisiin puuelementteihin, mutta teknologia on mahdollista yhdistää myös muihin sisustusmateriaaleihin.

Suomalainen teknologia ja kotimainen puudesign kohtaavat seinällä

Haptic tuo rakennusten ja tilojen suunnittelijoiden käyttöön täysin uusia mahdollisuuksia. Pintamateriaaleihin saadaan teknologian avulla uusi ulottuvuus ja voidaan kehittää uudenlaisia sovelluksia mm. esteetöntä suunnittelua vaativiin kohteisiin.

Innovaation avulla luodaan suomalaiselle puulle entistä enemmän käyttömahdollisuuksia ja yhdistetään mielenkiintoisella tavalla perinteinen puumateriaali ja moderni teknologia. Kotimainen puutuoteteollisuus tarvitsee perinteisten puutuotteiden rinnalle lisää pitkälle jalostettuja erikoistuotteita, jotka vahvistavat kuvaa Suomesta vahvana puuosaajana myös kansainvälisillä markkinoilla.

 

www.haptic.fi
www.karelldesign.fi
www.taitounited.fi

Lisätietoja:

Jaana Karell, Karell Design, +358 40 7234 001, info@karelldesign.fi
Tuomas Kaipainen +358 40 5011 553, myynti@taitounited.fi

 

Artikkeli julkaistu 1.2.2016


Aihetunnisteet: case, puu, puurakentaminen, rakentaminen

Lue seuraava artikkeli: Niukat resurssit viisaasti käyttöön - sääntelystä biot... »